Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Οι ΣυνΩΔΗπόροι έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα κι έκαναν "αποκαλύψεις"!


Αποκαλύψεις συνόδευσαν την εκδήλωση για την Πρωτοχρονιάτικη πίτα των ΣυνΩΔΗπόρων...

    >> Νέα συνεργασία-έκπληξη !
     >> Διοργάνωση "A Hard Day's Night" !
     >> Νέο σύγχρονο site !




Το μεσημέρι της Κυριακής 14 Γενάρη 2024 οι ΣυνΩΔΗπόροι έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, σε κλίμα ενθουσιώδες και πολλά υποσχόμενο! Το ιστορικό «Παλλάδιο» γέμισε από ΣυνΩΔΗπόρους αλλά και φίλους του Πολυφωνικού Συνόλου, ενώ το σχήμα «Λαϊκή Βάρδια» πλαισίωσε μουσικά την εκδήλωση.

Ανακοινώθηκε επίσημα πλέον, η νέα συνεργασία των ΣυνΩΔΗπόρων, αυτή τη φορά με το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας. Πρόκειται για μια παράσταση που θα δοθεί στην Καβάλα αλλά  και σε άλλες πόλεις, στα τέλη Αύγουστου 2024, για την όποια ήδη εργάζονται εδώ και μερικούς μήνες πάνω από 100 άτομα, στο τραγούδι, το χορό, τη μουσική και τα δρώμενα που θα την πλαισιώσουν, με βασικούς συντελεστές το μαέστρο Γιάννη Κανάκη, τον χοροδιδάσκαλο του Λυκείου Ελληνίδων Χρόνη Ιωαννίδη, τους μουσικούς Ελπίδα Μπαξεβάνη, Χρήστο Κόζαλη, Επαμεινώνδα Τζιβένη και Κρίστοφερ Μπάκα. Σκηνοθέτης της παράστασης είναι ο Ανδρέας Λαδάς.   

Παράλληλα, οι ΣυνΩΔΗπόροι έχουν την τιμή να διοργανώνουν άλλη μια μεγάλη συναυλία, που θα λάβει χώρα 27 & 28 Ιανουαρίου στη Μεγάλη Λέσχη Καβάλας! Πρόκειται για ένα μοναδικό αφιέρωμα στους Beatles “A Hard Day's Night” με συντελεστές τους Γιάννη Κανάκη, Χρύσα Παπαδοπούλου και Κρίστοφερ Μπάκα

Ως ημέρα ανακοινώσεων-αποκαλύψεων, γνωστοποιήθηκε επίσημα η δημιουργία της νέας σύγχρονης ιστοσελίδας των ΣυνΩΔΗπόρων, synodhporoi.gr από τον μαιτρ του είδους Τόλη Βουρβουτσιώτη, ο οποίος εδώ και ένα χρόνο αποτελεί μέλος της οικογένειας των ΣυνΩΔΗπόρων.

Για την ιστορία, το φλουρί έτυχε ο μπάσος Παναγιώτης Κωνσταντινίδης


Καλή Χρονιά σε όλους!


Ευχαριστούμε τους διοργανωτές Ρόλα Ζαλούμη και Σοφία Παπαδοπούλου για την άψογη προετοιμασία καθώς και όλους τους συμμετέχοντες για την αξέχαστη αυτή εμπειρία…










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν άσεμνο περιεχόμενο ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Φόρμα άμεσης επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *