Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΣυνΩΔΗπόροι - Keep walking !!!



Οι ΣυνΩΔΗπόροι συνεχίζουν
τη μουσική τους πορεία...








Μια εβδομάδα μετά τη μεγάλη συναυλία στους Φιλίππους, οι ΣυνΩΔΗπόροι ήδη ξεκίνησαν τον προγραμματισμό της επόμενης μουσικής σεζόν. Την περασμένη Τετάρτη πραγματοποιήθηκε απολογιστική συγκέντρωση όλων των χορωδών, συνοψίζοντας τα πεπραγμένα της σεζόν που τελείωσε. Φέτος οι ΣυνΩΔΗπόροι δε σταμάτησαν τις πρόβες ούτε κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού, αφού οι συναυλίες στη Σύρο και στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων το επέβαλλαν. 

Τονίστηκε ιδιαιτέρως το μεγάλο δέος που ένιωσαν όλοι οι συμμετέχοντες στην προχθεσινή συναυλία, καθώς η εμφάνιση σε ένα αρχαίο θέατρο του βεληνεκούς των Φιλίππων αποτελεί ύψιστη τιμή για καθένα χορωδό μεμονωμένα, αλλά και σαν χορωδία στο σύνολό της. Συν τοις άλλοις, επισημάνθηκαν λάθη, απειρία και αμέλειες ως προς τη διοργάνωση απο πλευράς των αρμοδίων σε αρκετά θέματα, τα οποία στέρησαν από την εκδήλωση τον χαρακτηρισμό της "τελειότητας".

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε επίσης το μουσικό πλάνο της επόμενης σεζόν, το οποίο προς το παρόν δεν θα ανακοινωθεί δημοσίως. Το μόνο που μπορούμε να αποκαλύψουμε προς στιγμήν, είναι η στενή συνεργασία με ένα μεγάλο Έλληνα συνθέτη!

Οι ΣυνΩΔΗπόροι ξεκινούν τις πρόβες της επόμενης σεζόν από την επόμενη κιόλας Δευτέρα στις 7 το απόγευμα (και κάθε Δευτέρα), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετά θα είναι φέτος τα νέα μέλη που θα ενταχθούν στο δυναμικό των ΣυνΩΔΗπόρων. 


ΣυνΩΔΗπόροι... Keep walking!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν άσεμνο περιεχόμενο ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Φόρμα άμεσης επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *