Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ !!! [video]



Δείτε με ποιον τρόπο ξεκίνησε τη συναυλία 
ο μαέστρος της χορωδίας Γιάννης Κανάκης,
προκαλώντας το χαμόγελο όσων το αντιλήφθηκαν...!





Τα τελευταία χρόνια, με την αλματώδη εξέλιξη της τεχνολογίας, τα κινητά τηλέφωνα έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Τα κουδουνίσματα και τα Ringtones ακούγονται συνεχώς και παντού, ακόμη κι εκεί που δεν πρέπει! Δυστυχώς οι ενοχλητικοί πολλές φορές ήχοι, δεν λείπουν ούτε από τις συναυλίες, όπου οι κάτοχοι των κινητών τηλεφώνων αρνούνται ή ξεχνούν να απενεργοποιήσουν...

Κάτι παρόμοιο συνέβη και στην τελευταία συναυλία των ΣυνΩΔΗπόρων με τους Νότη Μαυρουδή & Νένα Βενετσάνου στο Cine OSCAR στην Καβάλα τον Φεβρουάριο του 2016. Δείτε όμως τι έγινε:

Ο ευρηματικός πιανίστας και μαέστρος της χορωδίας Γιάννης Κανάκης, καθ'όλη την εισαγωγική διαδικασία πριν τη συναυλία άκουγε κινητά τηλέφωνα να χτυπούν. Προσπαθώντας να "υπενθυμίσει διακριτικά" στο κοινό να κλείσει τα κινητά τηλέφωνα, μόλις κάθισε στο πιάνο έπαιξε έναν από τους παλαιότερους και κλασσικότερους ήχους κλήσης, το "NOKIA TUNE", κάνοντας όλους όσους το αντιλήφθηκαν να χαμογελάσουν...!

Το video με το μοναδικό περιστατικό...














* Το NOKIA TUNE (επίσης γνωστό και ως "Grande Valse") είναι τμήμα μιας μουσικής σύνθεσης για σόλο κιθάρα, του "Gran Vals", την οποία συνέθεσε ο Ισπανός κιθαριστής και συνθέτης Francisco Tárrega, το 1902. Έγινε σλόγκαν της εταιρίας NOKIA από τη δεκαετία του 1990 και είναι ο πιο αναγνωρίσιμος ήχος κλήσης κινητού τηλεφώνου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν άσεμνο περιεχόμενο ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Φόρμα άμεσης επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *