Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΣυνΩΔΗπόροι !!!




Εντυπωσιακή εμφάνιση από
τη χορωδία ΣυνΩΔΗπόροι,
ενθουσιασμένο το κοινό
που κατέκλυσε το OSCAR...




Σε ένα κατάμεστο Cine OSCAR πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η συναυλία του Νότη Μαυρουδή, της Νένας Βενετσάνου και του Γιώργου Τοσικιάν. Η χορωδία των ΣυνΩΔΗπόρων, συμμετείχε με 5+2 τραγούδια του Νότη Μαυρουδή, διασκευασμένα από το μαέστρο Γιάννη Κανάκη.

Η χορωδία και οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες ήταν από πολύ νωρίς στο χώρο της συναυλίας, για τις τελικές ρυθμίσεις και λεπτομέρειες.


Το πρόγραμμα ξεκίνησε γύρω στις 21:30 με τη χορωδία να ερμηνεύει 5 τραγούδια με συνοδεία πιάνου από το Γιάννη Κανάκη και τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκροτήματα μετά το τέλος του κάθε κομματιού. 


Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η Νένα Βενετσάνου, η οποία με τη συνοδεία των δύο βιρτουόζων κιθαριστών Νότη Μαυρουδή & Γιώργου Τοσικιάν, ερμήνευσε εκπληκτικά συνθέσεις του πρώτου, καθώς και άλλα υπέροχα γνωστά τραγούδια. Εκτός από τραγούδι, η κα Βενετσάνου έπαιξε και κιθάρα! Το κοινό συμμετείχε σιγοτραγουδώντας τα ρεφρέν των περισσότερων κομματιών!


Η συναυλία έκλεισε με μοναδικό τρόπο: Οι ΣυνΩΔΗπόροι επέστρεψαν στη σκηνή, με το τρίο Μαυρουδής-Βενετσάνου-Τοσικιάν να συνοδεύουν τα τελευταία δύο κομμάτια της χορωδίας, το ΠΟΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ και το ΠΡΩΙΝΟ ΤΣΙΓΑΡΟ, συνθέσεις κι αυτά του Νότη Μαυρουδή.


Οι μουσικόφιλοι θεατές ενθουσιάστηκαν από τα δυο τελευταία κομμάτια της συναυλίας, τα οποία έχαιραν εξαιρετικής διασκευής από το Γιάννη Κανάκη και άψογης εκτέλεσης από τη χορωδία. Η Νένα Βενετσάνου συμμετείχε ερμηνευτικά στο ΠΡΩΙΝΟ ΤΣΙΓΑΡΟ, το οποίο είχε πρωτοτραγουδήσει πριν περίπου 30 χρόνια!


Μετά το τέλος της συναυλίας και τις καθιερωμένες εκατέρωθεν ευχαριστίες, η υπεύθυνη της χορωδίας Δέσποινα Τσιμπεράκη δώρισε στο Νότη Μαυρουδή έναν πίνακα με το πορτραίτο του, φιλοτεχνημένο από τη ΣυνΩΔΗπόρο Αφροδίτη Πανταζή! Ο συνθέτης συγκινημένος ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της υπέροχης βραδιάς και έδωσε ραντεβού για την ερχόμενη Άνοιξη, που θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη ετήσια συναυλία των ΣυνΩΔΗπόρων, με έργα αποκλειστικά του Νότη Μαυρουδή, διασκευασμένα από το μαέστρο Γιάννη Κανάκη.

Τα τραγούδια της συναυλίας θα τα βρείτε στην επίσημη σελίδα των ΣυνΩΔΗπόρων www.synodhporoi.blogspot.gr





2 σχόλια:

  1. Τα Θερμά μας συγχαρητήρια. Και σ' άλλα με επιτυχία.
    Βασίλης Τραούδας
    Πρόεδρος της Δημοτικής Χορωδίας Γιαννιτσών.
    6971569929
    https://www.youtube.com/watch?v=Zup6t8DAHQw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. [Αναδημοσίευση σχολίου από τα email των ΣυνΩΔΗπόρων]

    Μπάμπης Κουλούρας

    Αγαπημένοι μας ΣΥΝΩΔΗΠΟΡΟΙ,

    ΣΥΝΩΔΗΠΟΡΟΥΜΕ κι εμείς με τις επιτυχίες σας που ειδικά τούτες τις δύσκολες ώρες τις χρειάζεται πολύ η Πατρίδα μας….. Μόνο με επίθεση πολιτισμού θα πάρουμε πίσω όλα εκείνα που μας στέρησε μια περίοδος , που για μας τους Έλληνες , πρωταρχικό ήταν ένας ανόητος κι ανωφέλετος ευδαιμονισμός, ένας ανούσιος καταναλωτισμός και η ποδηγέτησή μας από εξουσίες που δεν στάθηκαν αντάξιες της υπέροχης ιστορίας μας . Αγαπημένοι ΣΥΝΩΔΗΠΟΡΟΙ μαζί σας κι εμείς κοιτάζουμε μπροστά, τραγουδάμε και κατακτάμε με αξίες και δύναμη όσα μας στέρησαν… Όσα τους επιτρέψαμε να μας στερήσουν…

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ από μένα κι από όλα τα παιδιά των μουσικοποιητικών Ομάδων ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ- ΓΚΑΤΣΟΣ και ΚΑΒΑΦΗΣ του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΩ ΣΥΡΟΥ…
    Με αγάπη και συναδελφική συγκίνηση,

    Μπάμπης Κουλούρας - πρόεδρος του Συλλόγου - επικεφαλής των Ομάδων

    ΣΥΡΟΣ
    14 ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ 2016

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που περιέχουν άσεμνο περιεχόμενο ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Φόρμα άμεσης επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *