Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

2 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 45 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΒΑ ΣΕ ΧΟΡΩΔΙΑ




Τραγική αποδείχθηκε 
για ακόμη μια φορά 
η κυβερνητική καθυστέρηση
 στην αυστηρή λήψη μέτρων...






Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον COVID-19 και 45 άτομα αρρώστησαν μετά από πρόβα που πραγματοποιήθηκε σε πολιτεία της Washington, ανέφεραν ιατρικοί αξιωματούχοι.

Από τα 60 άτομα που συμμετείχαν στην πρόβα της Skagit Valley Chorale στο Βέρνον, 28 μέλη έχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού, σύμφωνα με το Νοσοκομείο αναφοράς της κομητείας της Skagit. Η διεξαγωγή της πρόβας ήταν σε πλήρη συμμόρφωση με τις κυβερνητικές οδηγίες εκείνης της περιόδου.

"Να ξέρετε ότι είναι μια εξαιρετικά δύσκολη και λυπηρή στιγμή για τα μέλη και τη διοίκηση της χορωδίας μας", ανέφερε η υπεύθυνη. "Αισθανόμαστε σαν μια μεγάλη οικογένεια, οπότε μπορείτε να αναλογιστείτε τη θλίψη μας".

"Δεν υπήρχαν συμπτώματα του ιού σε κανένα μέλος της ομάδας την ημέρα της πρόβας", ανέφερε μέλος της διοίκησης. "Άλλωστε το είχαμε ανακοινώσει σε όλους, ότι σε περίπτωση συμπτωμάτων ή ενδείξεων ασθένειας, να μην προσέλθουν στην πρόβα".

"Κατά τη διάρκεια της πρόβας, κανείς δεν φτερνίστηκε, κανείς δεν έβηξε, κανείς δεν φάνηκε να είναι άρρωστος με οποιονδήποτε τρόπο", δήλωσε η Κάρολιν Κόντκοκ σε τοπική εφημερίδα.



Η διοίκηση της χορωδίας, δήλωσε ότι μοιράζεται τη θλιβερή ιστορία της, ενθαρρύνοντας κι άλλες ομάδες να μείνουν στο σπίτι, παραμένοντας ασφαλείς.


CNN.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν άσεμνο περιεχόμενο ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Φόρμα άμεσης επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *