Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ - Κατάμεστο από κόσμο το θέατρο - Το 1ο τραγούδι


Σε ένα γεμάτο κινηματοθέατρο 
πραγματοποιήθηκε η συναυλία 
των ΣυνΩΔΗπόρων 
το βράδυ της Κυριακής 
15 Ιουνίου 2014.






Η χορωδία πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, που κατά γενική ομολογία ήταν άψογη τεχνικά. Οι τέσσερις διαφορετικές φωνές μάγεψαν τους θεατές, οι οποίοι αποθέωναν τους χορωδούς και τον μαέστρο Γιάννη Κανάκη στο τέλος του κάθε κομματιού. Πρέπει να αναφέρουμε ότι σπάνια οι Καβαλιώτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν χορωδία απαρτιζόμενη από τέσσερις διαφορετικές φωνές, εγχείρημα πολύ δύσκολο για όσους γνωρίζουν. Στο εξής όμως, απ'ό,τι δείχνουν τα πράγματα η χορωδία των ΣυνΩΔΗπόρων θα εδραιωθεί στην τοπική μουσική πραγματικότητα, θυμίζοντας ότι η ποιοτική μουσική υπάρχει ακόμη...

Το κινηματοθέατρο ήταν ασφυκτικά γεμάτο, με αρκετό κόσμο να περιμένει απ' έξω και πολλούς να αποχωρούν μη μπορώντας να εισέλθουν. Οι τυχεροί που πρόλαβαν να εξασφαλίσουν μια θέση -έστω και όρθιοι- ανταμείφθηκαν με μια μοναδική παράσταση, για την οποία μόνο θετικά σχόλια είχαν να κάνουν.

Μέσα από τη σελίδα αυτή θα σας παρουσιάσουμε όλα τα κομμάτια της συναυλίας, προσπαθώντας να ανταμείψουμε όλους αυτούς που ήρθαν αλλά δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν τη συναυλία, αλλά και αυτούς που θα θελήσουν να θυμηθούν και να ξανακούσουν τα 10 κομμάτια που παρουσιάστηκαν. 

Το πρώτο κομμάτι που ετοιμάσαμε για σας είναι το ΚΡΑΤΑΙΑ ΩΣ ΘΑΝΑΤΟΣ...










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν άσεμνο περιεχόμενο ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Φόρμα άμεσης επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *