Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΙ ΣΥΝΩΔΗΠΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ



Στην εκδήλωση τιμής 
για τα 40 χρόνια ποιμαντορίας 
του Σεβασμιωτάτου μητροπολίτη 
Φιλίππων κ. Προκόπιου 
θα δώσουν το παρών 
οι ΣυνΩΔΗπόροι.

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014
18:30 στο Αμφιθέατρο της
Περιφερειακής Ενότητας



Εκδήλωση τιμής για τη συμπλήρωση σαράντα χρόνων ποιμαντορίας του Σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ. Προκόπιου, διοργανώνουν από κοινού το ερχόμενο Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 ο Δήμος Καβάλας, η Περιφέρεια Α.Μ.Θ., η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και ο κλήρος της Ιεράς Μητρόπολης ΦΝΘ.

Ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ. Προκόπιος εξελέγη μητροπολίτης Φιλίππων τον Μάιο του 1974 σε ηλικία 35 ετών και ενθρονίστηκε στις 15 Ιουνίου 1974 τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Παύλου Καβάλας.

Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας στις 18.30 το απόγευμα. Στην εκδήλωση, θα μιλήσουν για τη ζωή και το έργο του ποιμενάρχη ο Σεβασμιώτατος μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Αγίου Όρους δικηγόρος Δημήτρης Αποστολίδης  και ο γενικός αρχιερατικός επίτροπος της Ιεράς Μητρόπολης ΦΝΘ Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Παπαβέργος.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν η χορωδία της Στέγης Φίλων Γραμμάτων και τεχνών "ΣυνΩΔΗπόροι" και η βυζαντινή χορωδία της Ιεράς Μητρόπολης ΦΝΘ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν άσεμνο περιεχόμενο ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Φόρμα άμεσης επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *