Κυριακή 17 Μαΐου 2015

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ



Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη συναυλία

όλα είναι έτοιμα και

άψογα οργανωμένα...





Λίγες ώρες έμειναν για τη μεγάλη συναυλία. Όλα δείχνουν έτοιμα να υποδεχθούν το φιλόμουσο κοινό της πόλης, σε μια συναυλία "διαφορετική" από τις άλλες...

Η σκηνή έχει ετοιμαστεί κατάλληλα από το Δ.Σ. της χορωδίας, ο φωτισμός έχει ρυθμιστεί από τον Σαράντη Μιντζιρίκη και τη διακόσμηση έχει επιμεληθεί η υπεύθυνη της χορωδίας κα Δέσποινα Τσιμπεράκη με το υπόλοιπο Δ.Σ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση θα βιντεοσκοπηθεί από το συνεργείο του φωτογράφου Μάκη Παυλίδη, αλλά και από το synodhporoi.blogspot.gr, μέσω του οποίου και φέτος θα έχετε την δυνατότητα να δείτε & να ακούσετε όλα τα κομμάτια της παράστασης σε ποιότητα HD και ήχο STEREO DOLBY DIGITAL, από την επόμενη κιόλας εβδομάδα!



Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με ορχηστρικά κομμάτια των Μπαχ και Μότσαρτ. Επιπλέον, θα ακούσουμε το περίφημο "Flower Duet" (Ντουέτο των Λουλουδιών) από την εξωτική όπερα Λακμέ του Λεό Ντελίμπ και την πασίγνωστη μουσική του "Can-Can" που συνέθεσε ο Ζακ Όφενμπαχ.

Ακολούθως, η Χορωδία και η Ορχήστρα θα συμπράξουν στο Ave verum corpus του Μότσαρτ και στο "Gloria in Exelsis Deo" του Βιβάλντι.

Στο τελευταίο μέρος της εκδήλωσης η Χορωδία θα πάρει τη σκυτάλη για να παρουσιάσει 5 εξαιρετικά έργα: "Με το λύχνο του άστρου" (Θεοδωράκης-Ελύτης), "Λαλούν τ' αηδόνια" (Διονύσιος Λαυράγκας), "Η καρδιά μου πονεί για σας" (Θεόφραστος Σακελλαρίδης), "Το ρεφραίν σ' αγαπώ" (Διονύσης Σαββόπουλος), "Πυρρίχιος" (Χατζηνάσιος-Γκάτσος).


Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα από το συμβολικό εισιτήριο των 2 ευρώ θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν άσεμνο περιεχόμενο ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Φόρμα άμεσης επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *