Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΟΙ ΣΥΝωδηΠΟΡΟΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ




Μετά τη μεγαλειώδη συναυλία στο ΟΣΚΑΡ,
άλλη μια πρό(σ)κληση για τη χορωδία
και το μαέστρο της Γιάννη Κανάκη...






Μετά τη συναυλία της 17ης Μαΐου στο ΟΣΚΑΡ, οι ΣυνΩΔΗπόροι του Σ.Φ.Γ.Τ. Καβάλας δεν σταματούν τις πρόβες... Προετοιμάζονται για το 3ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Ερμούπολης, το οποίο θα λάβει χώρα το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου!

Η πρόσκληση ήρθε από τους διοργανωτές του Φεστιβάλ (Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου & Μουσικός Όμιλος Σύρου) και δεν μπορούμε να κρύψουμε το γεγονός ότι η πρόσκληση σε ένα τόσο σημαντικό Διεθνές μουσικό δρώμενο μας τιμά απεριόριστα! Η χορωδία υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Κανάκη, έχει ανοίξει τους ορίζοντές της και δέχεται *προσκλήσεις για μεγάλες μουσικές διοργανώσεις εντός κι εκτός Ελλάδας.



Το Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Ερμούπολης διοργανώνεται εδώ και 3 χρόνια στην πρωτεύουσα της Σύρου με τεράστια επιτυχία. Συμμετέχουν επιλεγμένα χορωδιακά σύνολα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους μοναδικές στιγμές ποιοτικής χορωδιακής μουσικής. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ετήσιο Φεστιβάλ πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο ιστορικό θέατρο "Απόλλων". Το έμβλημα της πολιτιστικής ανάπτυξης της Ερμούπολης, κατασκευάστηκε το 1862-1864 σε σχέδια του διάσημου Ιταλού αρχιτέκτονα Πιέτρο Σαμπό και η σχεδίαση του είναι επηρεασμένη από τέσσερα τουλάχιστον ιταλικά πρότυπα. Η λειτουργία του άρχισε στις 20 Απριλίου 1864, με το Ριγκολέττο του Βέρντι.


Για τη χορωδία των ΣυνΩΔΗπόρων είναι τεράστια η τιμή που θα εκπροσωπήσει την πόλη μας και θα παρευρεθεί σ'ένα τόσο σημαντικό χώρο, ο οποίος έχει φιλοξενήσει πάμπολλα υπέροχα έργα σπουδαίων συνθετών.

Το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες μέσα από το synodhporoi.blogspot.gr, γι'αυτό μείνετε συντονισμένοι...







1 σχόλιο:

  1. Νικολακη εισαι ΓΙΓΑΣ!!!!Ολο και μακραινουμε χαρη στον μεγαλο δασκαλο και την φοβερη δασκαλα μας!,Ψηλα και με επιτυχια ,αυτος ειναι ο στοχος μας και ολα αυτα με τεραστια χαμογελα !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που περιέχουν άσεμνο περιεχόμενο ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Φόρμα άμεσης επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *