Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΜΕ ΝΕΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΛΗ !


Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε 

στο Λύκειο Ελληνίδων

η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας



Η νέα χρονιά ξεκίνησε και πάλι με ιδιαιτερότητες "τύπου COVID" ! Ωστόσο, ελπίζοντας να ξεπεραστούν σύντομα και να απαλλαγούμε από την πανδημία, οι ΣυνΩΔΗπόροι έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο φιλόξενο χώρο του Λυκείου των Ελληνίδων, που εδώ και χρόνια έχουν συνδέσει με τις δράσεις τους και μεγάλες επιτυχίες... (Συνεργασία με Νίκο Κυπουργό κ.α.).

Για υγειονομικούς λόγους μοιράστηκαν ατομικά τεμάχια στα μέλη, ενώ για εθιμοτυπικούς λόγους, κόπηκε η πατροπαράδοτη βασιλόπιτα από τον μαέστρο Γιάννη Κανάκη. Για την ιστορία, το φλουρί έτυχε η Κέλλυ Σουσαμλή.


Μέσα σ'αυτό το κλίμα, η πιο αισιόδοξη νότα είναι το γεγονός ότι συνεχώς η οικογένεια των ΣυνΩΔΗπόρων μεγαλώνει με καινούρια άτομα! Ακόμη και χθες, ημέρα κοπής της πίτας, προστέθηκαν 3 νέα μέλη!


Από το χαιρετισμό της προέδρου: "...επειδή βασικός παράγοντας επιτυχίας δεν είναι η τύχη αλλά ο διαρκής αγώνας και η προσπάθεια, εύχομαι να μη παραλείπουμε να έχουμε σύνεση, συνείδηση, κοινό νου, ελεύθερο πνεύμα, βούληση, έμπνευση και πρόνοια, ώστε να έχουμε ζωή, ελευθερία, υγεία, όραμα και δημιουργία και να συνεχίζουμε δυναμικά πετυχαίνοντας τους στόχους μας..."

Ευχόμαστε Καλή Μουσική Χρονιά με υγεία, πλήρη απελευθέρωση και πολλές επιτυχίες!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν άσεμνο περιεχόμενο ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Φόρμα άμεσης επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *