Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΟ "atout" ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ


Τις καλύτερες εντυπώσεις 
άφησαν οι ΣυνΩΔΗπόροι 
στα "Καστροφεγγίσματα 2018"






Το βράδυ του Σαββάτου ήταν γεμάτο μουσικές και χρώματα για την πόλη της Καβάλας, με πλήθος εκδηλώσεων σε διάφορα σημεία. Στο πιο ψηλό σημείο όμως, στο Φρούριο, συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες κόσμου για τη 2η ημέρα των "Καστροφεγγισμάτων 2018". Η μίνι χορωδιακή συνάντηση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παναγίας "Το κάστρο", έλαβε χώρα και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους. 

Η χορωδία του Συλλόγου της Παναγίας άνοιξε την εκδήλωση, παρουσιάζοντας γνωστά κομμάτια της ελληνικής μουσικής. Η χορωδία παραδοσιακής μουσικής Γιαννιτσών στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη, ερμηνεύοντας παραδοσιακά κομμάτια με τη συνοδεία παραδοσιακών οργάνων. 

Τη βραδιά έκλεισαν οι ΣυνΩΔΗπόροι με το μαέστρο Γιάννη Κανάκη στο πιάνο και τη διεύθυνση της χορωδίας, κερδίζοντας το θερμότατο χειροκρότημα και αναδεικνύοντας την ποιότητα και το επίπεδο του χορωδιακού τραγουδιού της πόλης μας. Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι διοργανωτές στο κλείσιμο της εκδήλωσης "Είμαστε υπερήφανοι που η πόλη μας έχει μια χορωδία σαν τους ΣυνΩΔΗπόρους". Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή.





Τα καλύτερα έρχονται από τους ΣυνΩΔΗπόρους...
Η νέα χρονιά επιφυλάσσει εκπλήξεις και συγκινήσεις...


2 σχόλια:

  1. Αναδημοσίευση από email:

    Πολλά συγχαρητήρια στη χορωδία σας για την εξαιρετική παρουσία της. Ο μαέστρος, είναι ολοφάνερο, ότι κάνει πολύ καλή δουλειά σε καλλιεργημένες ήδη φωνές.
    Παρακολουθούμε μέσω της Ένωσης Χορωδιών Ελλάδος τις δραστηριότητές σας.
    Θα ήταν ευχής έργο να ξανασυναντηθούμε.

    Βασίλης Τραούδας
    Χορωδία παραδοσιακής μουσικής Γιαννιτσών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με έναν Κανάκη Γιάννη και μια Κεσόγλου Μαριάννα για δασκάλους και περίπου πενήντα ένθερμους, αφοσιωμένους και άοκνους αηδούς οι διθύραμβοι , αν και περιττοί , δεν θα λείπουν.Τα σπουδαία ακολουθούν και τα σπουδαιότερα έπονται. Να είμαστε γεροί ,να τραγουδάμε με την ψυχή μας για την ψυχή μας ,στέλνοντας σπίθες ευδαιμονίας στους ακροατές μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που περιέχουν άσεμνο περιεχόμενο ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Φόρμα άμεσης επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *