Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Σ.Φ.Γ.Τ. ΚΑΒΑΛΑΣ



Με μεγάλη συμμετοχή
και "ανοιχτό" χαρακτήρα
πραγματοποιήθηκε η κοπή 
της πρωτοχρονιάτικης πίτας
του Σ.Φ.Γ.Τ. Καβάλας




Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου, στο wine bar Τσαλαπετεινός, έλαβε χώρα για τη φετινή χρονιά η εκδήλωση κοπής της πίτας του συνδέσμου φίλων γραμμάτων και τεχνών. Η εκδήλωση φέτος είχε πιο "ανοιχτό " χαρακτήρα από άλλες χρονιές, καθώς αυτή ήταν η πρόθεση και η προσπάθεια του νέου Δ.Σ., του οποίου τα μέλη συνεργάστηκαν άψογα και κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να έχει μεγάλη επιτυχία. 

Πλήθος κόσμου, πολλά δώρα στη λαχειοφόρο αγορά, επώνυμοι καλεσμένοι, όπως η δήμαρχος κα Δήμητρα Τσανάκα, Θοδωρής Μαρκόπουλος αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Πασχαλίδης τέως βουλευτής ΝΔ, Μορφίδης υποψήφ. βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλης Λυχουνας αντιδήμαρχος πολιτισμού, Κλωνάρη Μαρία δημοτική σύμβουλος και άλλοι, καθώς και υπέροχο μουσικό πρόγραμμα, ειδικά διαμορφωμένο για τη βραδιά από τους Γιάννη Κανάκη (μαέστρο της χορωδίας) Μαριάννα Κεσόγλου (δασκάλα φωνητικών χορωδίας) Ναπολέοντα Κουκουζίκα και Τόλη Βουρβουτσιώτη, οι οποίοι πλαισίωσαν τη βραδιά αφιλοκερδώς. 

Μέχρι τις μεταμεσονύκτιες ώρες, με τη συμμετοχή στο μουσικό πρόγραμμα, προς το τέλος και του Βαγγέλη Καμπουρίδη, προέδρου της στέγης (ο οποίος ασχολείται και με το τραγούδι ερασιτεχνικά και έχει προσφερθεί κατά καιρούς να τραγουδήσει και σε άλλες εκδηλώσεις του συνδέσμου) τα μέλη του ΣΦΓΤ με φίλους και καλεσμένους τους, διασκέδασαν, τραγουδώντας όλοι μαζί, στην όμορφη αίθουσα.

Το φλουρί για το Δ.Σ. κέρδισε η ταμίας Ζωή Βυζοβίτη και για τα μέλη η Μαρία Δερμεντζίδου, μέλος της χορωδίας.


Παρακάτω μερικές φωτογραφίες από την επιτυχημένη βραδιά... 




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν άσεμνο περιεχόμενο ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Φόρμα άμεσης επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *