Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ !!!



Μια πρωτότυπη διαμαρτυρία !!!



του Γιώργου Μυτιληνού 






Ο Παναγιώτης Μπάτης δεν είναι άγνωστος στην πόλη μας. Αγωνιστής για δεκαετίες στο συνδικαλιστικό μετερίζι, ιδεολόγος αριστερός αλλά και ενεργός πολίτης, χρόνια πασχίζει για τα κοινά και προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις, όπου το δημοκρατικό καθήκον το επιτάσσει. Ακόμη, ιδρυτικό μέλος του χορωδιακού σχήματος των "ΣυνΩΔΗπόρων" του ΣΦΓΤ Καβάλας, ενισχύει φωνητικά ως μπάσος τις προσπάθειες του μαέστρου Γιάννη Κανάκη. Εξαιρετικά ευφυής αλλά και σεμνός ο Παναγιώτης, κατορθώνει με το συμπυκνωμένο λόγο του, με το μειλίχιο ύφος του αλλά και την ισχυρή του προσωπικότητα να ξεχωρίζει στο πεδίο των ανθρώπων που προβληματίζονται με αυτά που συμβαίνουν γύρω του.

Την περασμένη Δευτέρα το βράδυ, στην καθιερωμένη βδομαδιάτικη πρόβα και ενόσω κορυφώνονταν οι πιέσεις των Εταίρων στο EuroGroup προς τη χώρα μας για να υποκύψει στις πιέσεις τους και να γίνει βορά στις ορέξεις των Γερμανών, ο Παναγιώτης ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος και ενοχλημένος.


Μέσα στο αποκριάτικο πνεύμα των ημερών, έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε να σκεφθεί προκειμένου να διακωμωδήσει τα δρώμενα των Βρυξελλών. Μασκαρεύτηκε Αδόλφος Χίτλερ και εξέπληξε τους συναδέλφους του χορωδούς, οι οποίοι και τον επευφήμησαν.

Εγώ βέβαια για να πάρω το μέρος του διαβόλου, θα πω πως ήταν μεν άριστο το πρόσωπο με το ομολογουμένως επιτυχημένο μουστάκι, αλλά η τραγιάσκα μάλλον άστοχη. Βλέπετε ο Χίτλερ είχε πλούσια κώμη, κάτι που δυστυχώς ο Παναγιώτης δεν έχει.

Υστερεί δηλαδή στις τρίχες... ευτυχώς!!!








1 σχόλιο:

  1. μπραβο στον Παναγιωτη που δεν αφηνει το κεφι για ζωη!Αμαν βρε George,με την καλη κουβεντα στο γλυκόλαλο στομα εισαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που περιέχουν άσεμνο περιεχόμενο ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Φόρμα άμεσης επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *