Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΒΕΣ...


Με εντατικούς ρυθμούς 

συνεχίζονται οι πρόβες 

των ΣυνΩΔΗπόρων... 





Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι πρόβες των ΣυνΩΔΗπόρων, καταβάλλοντας προσπάθειες ώστε το νέο ρεπερτόριο να είναι έτοιμο για τη μεγάλη συναυλία του Μαΐου.

Μετά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, οι ΣυνΩΔΗπόροι ξεκίνησαν και πάλι τις πρόβες! Με νέο ρεπερτόριο-έκπληξη ο μαέστρος Γιάννης Κανάκης προετοιμάζει τη χορωδία για την ετήσια και καθιερωμένη πλέον συναυλία, η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί το μήνα Μάιο. 

Στη συναυλία θα παρουσιαστούν τα νέα κομμάτια, ειδικά διασκευασμένα για χορωδία, πάντα με 4 φωνές (σοπράνο, άλτο, τενόροι, μπάσοι) και μάλιστα με μια συνεργασία έκπληξη...!

Όμως οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ: Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί η πρώτη συμμετοχή της χορωδίας των ΣυνΩΔΗπόρων σε ένα Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ. Αναμείνατε για λεπτομέρειες...




1 σχόλιο:

  1. Τρέχουμε τώρα λέμε!Δε μας νοιάζει όμως καθόλου γιατί περνάμε τόσο υπέροχα!Και τι να πω για τα αστέρια μας, τον Γιάννη και την Μαριάννα ,που ανεξάντλητα μας τροφοδοτούν με γνώσεις, ζωντάνια και κέφι!Είμαστε απλά τυχεροί που φωτίζουν την Στέγη και την ζωή μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που περιέχουν άσεμνο περιεχόμενο ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Φόρμα άμεσης επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *