Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΑΓΕΨΑΝ ΟΙ ΣυνΩΔΗπόροι στο Μέγαρο Μουσικής... [video & φωτο]


Στην κατάμεστη αίθουσα του
Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης,
οι ΣυνΩΔΗπόροι απέδειξαν ότι
μπορούν να σταθούν επάξια
σε μεγάλες διοργανώσεις...

















Η ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ & ΗΧΟΛΗΨΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΤΩΝ VIDEO ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ!





14 σχόλια:

  1. Ένα μεγάλο μπράβο για τη χθεσινή συναυλία! Εξαιρετικοί οι ΣυνΩΔΗπόροι! Συγχαρητήρια σε όλους σας για την υπέροχη μουσική βραδιά που μας χαρίσατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας κατέπληξαν οι ΣυνΩΔΗπόροι με τις φανταστικές φωνές και την ενορχήστρωση του μαεστρου. Περάσαμε φανταστικά. Συγχαρητήρια και εις ανώτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεταφορά από το email μας:

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΑΟΥΔΑΣ - 21 Σεπτεμβρίου 2016: Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεταφορά από το email μας:

    ΝΙΚΟΣ ΜΗΤΣΙΑΛΗΣ - 21 Σεπτεμβρίου 2016:

    Να έχετε πάντα επιτυχίες σαν αυτές και ακόμα μεγαλύτερες!!! Με εκτίμηση για το πολιτιστικό έργο που επιτελείτε από την Κέρκυρα για την Χορωδία "Θωμάς Φλαγγίνης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έγραψε για μας:

    ΕΛΠΙΔΑ ΚΟΪΜΤΖΟΓΛΟΥ - 18 Σεπτεμβρίου 2016

    Παρακολούθησα τη συναυλία-αφιέρωμα χθές με τον Γιάννη Κανάκη κι ομολογώ ότι έμεινα κατάπληκτη απο το ταλέντο του αφού μεχρι χθές δεν είχα τη χαρά να τον ακούσω. Φοβερή δουλειά, άψογος συνδυασμός και ονειρεμένο πιάνο. Θερμά συγχαρητήρια για την όλη παρουσία.Άξιζε τον κόπο.Μπράβο σας σε όλη την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έγραψε για μας:

    ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ - 17 Σεπτεμβρίου 2016 (πριν τη συναυλία)

    Αγαπημένε φίλε Γιάννη, θα βρίσκομαι κοντά σας απόψε και θα σας καμαρώνω...είμαι σίγουρος ότι οι τυχεροί θεατές του Μεγάρου θα απολαύσουν μια μοναδική βραδιά με μουσικές εξαίσιες, με φωνές...Εγώ νοερά θα σιγοντάρω και θα συγκινούμαι για τα φιλαράκια μου τους συνΩΔΗπόρους κάτω από τη εμπνευσμένη σου καθοδήγηση....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έγραψε για μας:

    ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ - 20 Σεπτεμβρίου 2016 (μετά τη συναυλία)

    Ήμουν βέβαιος για την επιτυχία σας...είμαι πολύ συγκινημένος που μαγέψατε το κοινό του Μεγάρου Μουσικής...είμαι πολύ υπερήφανος που είμαι συνοδοιπόρος των ωραίων συνΩΔΗπόρων...ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΝΑΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έγραψε για μας:

    ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ - 21 Σεπτεμβρίου 2016

    Δεν έχω λόγια ..μπράβο μπράβο μπράβο παιδιά. Επιτυχία, καλή συνέχεια και ευ-τυχισμένες συνεργασίες σε ό,τι κάνετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχαριστούμε για την υπέροχη βραδιά.Είσασταν όλοι άψογοι.Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο μαέστρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολλά και θερμά συγχαρητήρια σε όλους.. Είσασταν εξαιρετικοί, όπως κάθε φορά άλλωστε.. Θα σας ακολουθούμε για να σας χειροκροτούμε.. Εκπληκτική δουλειά απο τον μαέστρο Γιάννη Κανάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έγραψε για μας:

    ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ - 23 Σεπτεμβρίου 2016

    Όπως το φανταζόμουν Δέσποινα..μαγέψατε το κοινό γιατί είστε υπέροχοι χορωδοί και ωραίοι άνθρωποι...κι έχετε έναν έξοχο εμψυχωτή και μαέστρο, το Γιάννη Κανάκη...Το μέλλον σας επιφυλάσσει κι άλλες παρόμοιες επιτυχίες....εγώ νοερά τραγουδούσα πλάι σας ....απολάμβανα τις στιγμές μαζί σας...ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ συνΩΔΗπόρους.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είχα ακούσει για τη χορωδία ΣυνΩΔΗπόροι και το μαέστρο. Μου είχανε πει ότι το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, αλλά δεν έτυχε ποτέ να τους ακούσω ζωντανά. Η συναυλία στη Θεσσαλονίκη ήταν μοναδική!!! Οι φωνές δεμένες, αρμονικά πλεγμένες, η μια συμπλήρωνε εξαιρετικά την άλλη και η μουσική του πιάνου να τις συνοδεύει εκπληκτικά. Μπράβο σε όλους και κυρίως στο μαέστρο για τη δουλειά που έχει κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το Καλοκαίρι ήμουν σε ένα φεστιβάλ χορωδιών στην Πρέβεζα, όπου συμμετείχαν πολλές χορωδίες από όλο τον κόσμο. Άλλες ερασιτεχνικές και άλλες επαγγελματικές. Οι συνωδηπόροι μου θύμισαν τις επαγγελματικές χορωδίες του φεστιβαλ. Δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε. Καλή συνέχεια παιδιά, συνεχίστε να ανεβάζετε το επίπεδο του χορωδιακού τραγουδιού, το οποίο είναι τόσο παρεξηγημένο στη χώρα μας. Σημ: Από τις καλύτερες χορωδίες που πέρασαν από το μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που περιέχουν άσεμνο περιεχόμενο ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Φόρμα άμεσης επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *