Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ... ...ΝΕΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣυνΩΔΗπόρους!


Μετά την πλούσια σε εμφανίσεις
και επιτυχίες σεζόν του 2016,
ο μαέστρος Γιάννης Κανάκης
και οι ΣυνΩΔΗπόροι
κάτι καινούριο ετοιμάζουν...


Το 2016 αποδείχθηκε εξαιρετική μουσική χρονιά για τους ΣυνΩΔΗπόρους και το μαέστρο Γιάννη Κανάκη, αφού η συνεργασία τους με το Νότη Μαυρουδή & τη Νένα Βενετσάνου αποθεώθηκε σε κάθε συναυλία. 


Από το Σινέ ΟΣΚΑΡ στην Καβάλα, μέχρι το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και από τη Βέροια με το πανέμορφο δικό της Μέγαρο Μουσικής ως τη σύμπραξη με τη Γαλλική χορωδία στην Καβάλα, οι ΣυνΩΔΗπόροι διατήρησαν σταθερό το υψηλό επίπεδο της απόδοσής τους, αποδεικνύοντας ότι η πόλη διαθέτει μια ερασιτεχνικού χαρακτήρα μεν, αλλά εξαιρετικής τεχνικής, ποιότητας και δυνατοτήτων χορωδία.

Αφήνοντας στην άκρη τις επιτυχίες της χρονιάς, χωρίς ουσιαστικά διάλειμμα, οι ΣυνΩΔΗπόροι εφορμούν στον επόμενο στόχο τους, που δεν είναι άλλος από τη μουσική σεζόν που μόλις ξεκίνησε! Ο μαέστρος Γιάννης Κανάκης έχει ετοιμάσει ένα ρεπερτόριο-έκπληξη, το οποίο αυτή τη φορά δεν θα αποτελεί αφιέρωμα σε κάποιο συγκεκριμένο συνθέτη, αλλά στο σύνολό τους! 

Ένα τραγούδι από κάθε σημαντικό Έλληνα μουσουργό, επεξεργασμένο ειδικά για τετράφωνη χορωδία! Την επεξεργασία έχει αναλάβει αποκλειστικά ο maître της πολυφωνίας Γιάννης Κανάκης, απογειώνοντας μουσικά το κάθε κομμάτι και προ(σ)καλώντας το κοινό της Καβάλας να αγαπήσει το πολυφωνικό-χορωδιακό τραγούδι...

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ! Με τους ΣυνΩΔΗπόρους την επόμενη μουσική σεζόν θα συμπράξει ένας μεγάλος Έλληνας ερμηνευτής ο οποίος έχει συνεργαστεί με τα "ιερά τέρατα" της ελληνικής μουσικής, τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Γιάννη Μαρκόπουλο, τον Ηλία Ανδριόπουλο, και άλλους μεγάλους μουσικοσυνθέτες!



Τα καλύτερα έρχονται από τους ΣυνΩΔΗπόρους...   
   








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν άσεμνο περιεχόμενο ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Φόρμα άμεσης επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *