Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝωδηΠΟΡΟΥΣ


Με τις καλύτερες εντυπώσεις
επέστρεψε στην Αθήνα
ο Νίκος Κυπουργός...



Η Κυριακή στην Καβάλα μπορεί να ήταν συννεφιασμένη, έφερε όμως πολλά χαμόγελα στην παρέα των ΣυνΩΔΗπόρων! Η έκτακτη πρόβα που πραγματοποιήθηκε με το Νίκο Κυπουργό, άφησε στο μεγάλο συνθέτη τις καλύτερες εντυπώσεις, θέτοντας τα θεμέλια μιας μεγαλειώδους συνεργασίας. Οι πολυφωνικές επεξεργασίες του Γιάννη Κανάκη εντυπωσίασαν το συνθέτη, ενώ η ομοιογένεια των φωνών της χορωδίας χαρακτηρίστηκε από τον τελευταίο ως επαγγελματική. Άξιο μνείας είναι το γεγονός ότι ο Νίκος Κυπουργός δεν σταμάτησε να βιντεοσκοπεί τα τραγούδια που είχαν ετοιμάσει οι ΣυνΩΔΗπόροι, χειροκροτώντας στο τέλος του καθενός!

Μετά την πρόβα, ο Νίκος Κυπουργός συνομίλησε με το μαέστρο Γιάννη Κανάκη και τους χορωδούς, συζητώντας το πλάνο της επικείμενης συνεργασίας, αλλά και γενικά θέματα χορωδιακής μουσικής. Αναφέρθηκε ο πρόσφατος χαμός του μαέστρου Αντώνη Κοντογεωργίου, η ανάγκη για την εξέλιξη της χορωδιακής μουσικής καθώς και οι εξαιρετικές ικανότητες του δικού μας Γιάννη Κανάκη στις πολυφωνικές συνθέσεις. 

Οι ΣυνΩΔΗπόροι θα είναι σε συνεχή επικοινωνία με το Νίκο Κυπουργό, προσθέτοντας συνεχώς νέα τραγούδια στο ρεπερτόριο της συνεργασίας, που προβλέπεται συγκλονιστική...

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη πρόβα με το Νίκο Κυπουργό...


















4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια!Μας εκπλήσσετε όλο και περισσότερο!Ο Κυπουργός είναι ο διάδοχος του Χατζιδάκι με ότι αυτό συνεπάγεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ
    Ο ΚΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΙΥΣΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποτέ θα γίνει η συναυλία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πρώτη συναυλία θα γίνει τον Ιούλιο του 2019 στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων, στα πλαίσια του 62ου Φεστιβάλ Φιλίππων.

      Διαγραφή

Σχόλια που περιέχουν άσεμνο περιεχόμενο ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Φόρμα άμεσης επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *