Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

ΕΓΡΑΨΑΝ & ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

Η φετινή συνεργασία 
με το Νίκο Κυπουργό 
φαίνεται να έχει κεντρίσει 
το ενδιαφέρον 
της κοινής γνώμης...




Ο Νίκος Κυπουργός είναι ένα πρόσωπο το οποίο δεν αναζητά τα φώτα της δημοσιότητας, προτιμά να γίνεται γνωστός μέσα από τη δουλειά του. Η συνεργασία του όμως με μια χορωδία επαρχιακής πόλης όπως οι ΣυνΩΔΗπόροι, αν μη τι άλλο είναι ένα πολύ σημαντικό πολιτιστικό γεγονός, το οποίο συζητείται ήδη, παρόλο που η πρώτη προγραμματισμένη συναυλία είναι ακόμη οκτώ μήνες μακριά!

Δείτε τι γράφει για τη συνεργασία αυτή η αρχαιότερη και δημοφιλέστατη εφημερίδα της Καβάλας ΠΡΩΙΝΗ...

Η δραστήρια καβαλιώτικη χορωδία των ΣυνΩΔΗπόρων συνεργάστηκε στο πρόσφατο παρελθόν με το Νότη Μαυρουδή, τη Νένα Βενετσάνου και ακόμη πιο πρόσφατα με τον Βασίλη Λέκκα. Τον προηγούμενο μήνα πληροφορηθήκαμε τη συνεργασία για την τρέχουσα περίοδο εκδηλώσεων της ίδιας χορωδίας με το Νίκο Κυπουργό.

Τώρα, από την ιστοσελίδα των ΣυνΩΔΗπόρων ότι η σύμπραξη του Νίκου Κυπουργού με την καβαλιώτικη χορωδία θα έχει ένα πρώτο μουσικό αποτέλεσμα που θα το παρακολουθήσουμε το καλοκαίρι του 2019, στην έναρξη του Φεστιβάλ Φιλίππων. Ο Νίκος Κυπουργός επισκέφθηκε την Καβάλα στα μέσα του περασμένου Οκτώβρη κι επέστρεψε στην Αθήνα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ενθουσιασμένος από την πρώτη του συνεργασία με τους ΣυνΩΔΗπόρους.

Φαίνεται λοιπόν ότι οι συζητήσεις αναφορικά με το πώς θα οργανωθούν οι προσεχείς εκδηλώσεις έχουν προχωρήσει αρκετά, με το προαναφερθέν αποτέλεσμα, έστω κι αν πληροφορούμαστε τη συμφωνία από την μία μόνο πλευρά, δηλαδή από την ιστοσελίδα των ΣυνΩΔΗπόρων. 


Με αφορμή την εν λόγω δημοσίευση, ο δημοσιογράφος  της ΕΡΤ Καβάλας κ.Αραμπατζής επικοινώνησε με τον μαέστρο Γιάννη Κανάκη για μια ζωντανή τηλεφωνική συνέντευξη. 

Ακούστε την...









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν άσεμνο περιεχόμενο ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Φόρμα άμεσης επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *