Τρίτη 2 Απριλίου 2019

ΣΚΗΝΗ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ "ΚΑΤΑΠΙΝΟΝΤΑΣ" ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ! [video]

Οκτώ από τους 80 χορωδούς
 διακομίστησαν στο νοσοκομείο, 
όταν κατά τη διάρκεια της πρόβας 
η σκηνή κατέρρευσε με 
κινηματογραφικό τρόπο, 
"καταπίνοντάς" τους όλους !


Το συμβάν έλαβε χώρα στην πόλη Bijie, της επαρχίας Γκουεϊτζόου στην Νότια Κίνα. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν πραγματικά απίστευτες και τρομακτικές, αφού σε μερικά δευτερόλεπτα 80 άτομα μαζί με τη σκηνή εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας! Η σκηνή δεν άντεξε το βάρος της χορωδίας, υποχωρώντας "κινηματογραφικά", αφήνοντας το μαέστρο και τους παρευρισκόμενους άφωνους!

Οκτώ άτομα από τους 80 συνολικά χορωδούς μεταφέρθηκαν στο τοπικό νοσοκομείο, με σοβαρά τραύματα. Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένα θύμα, γεγονός εντυπωσιακό, αν σκεφτεί κανείς ότι 80 άτομα έπεσαν ταυτόχρονα από ύψος μεγαλύτερο των 3 μέτρων!

Η χορωδία πραγματοποιούσε πρόβα τζενεράλε για διαγωνισμό χορωδιακού τραγουδιού που θα λάμβανε χώρα έπειτα από μερικές ώρες.




Προς αποφυγή παρόμοιων περιστατικών, ο μαέστρος από την επόμενη Δευτέρα θα μοιράσει στους ΣυνΩΔΗπόρους ειδική διατροφή, ώστε να χαθούν τα περιττά κιλά, μειώνοντας το συνολικό επικαθήμενο βάρος. Επίσης, πριν από κάθε συναυλία η χορωδία θα μεταβαίνει σε ειδική πλάστιγγα, όπου θα πραγματοποιείται η τελική ζύγιση.   










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν άσεμνο περιεχόμενο ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Φόρμα άμεσης επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *