Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΣΤΟ "ΑΡΑΓΜΑ"



Η βραδιά στο Cafe-Bar ΑΡΑΓΜΑ 
ήταν απλά υπέροχη...








Ευχαριστούμε τους γνωστούς και άγνωστους φίλους που παραβρέθηκαν σ'αυτή τη γιορτή που διοργάνωσαν οι ΣυνΩΔΗπόροι... 

Το άγνωστο σε πολλούς "ΑΡΑΓΜΑ", έβγαλε από πάνω του τα "αθλητικά" και "φόρεσε" ενισχυτές, κιθάρες, πιάνο, μικρόφωνα, μίκτες και μουσική! Στο cafe που κυριολεκτικά "δεν έπεφτε καρφίτσα", τραγούδησε το πολυφωνικό σχήμα Τετραφωνική Ρίζα του πιανίστα και μαέστρου Γιάννη Κανάκη. 

Οι περαστικοί ξαφνιασμένοι από την πολυκοσμία και τη μουσική, στεκόντουσαν για ώρα έξω από το κατάστημα της ήσυχης κατά τ'άλλα παραλιακής ζώνης, ακούγοντας αποσπάσματα από τις ερμηνείες της Τετραφωνικής Ρίζας. Ειδικά στο σημείο που όλοι οι παρευρισκόμενοι ΣυνΩΔΗπόροι ερμήνευσαν τον "Υμνο της Λιλιπούπολης" του Νίκου Κυπουργού, όλοι πάγωσαν, αφού συγχρονισμένες και κουρδισμένες φωνές ακουγόντουσαν από διάφορα σημεία του Cafe (όπου βρίσκονταν διάσπαρτοι οι ΣυνΩΔΗπόροι), δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα.... άκρως πολυφωνική!

Σε όλα τα τραγούδια ο πολυπληθής κόσμος συμμετείχε, αφού στην μεγάλη τους πλειοψηφία ήταν γνωστά κομμάτια της ελληνικής μουσικής σκηνής και του κινηματογράφου. Δεν έλειψαν φυσικά και οι τραγουδιστικές εκπλήξεις, από φίλους των ΣυνΩΔΗπόρων!

Αυτό που όλοι συζητούσαν, ήταν πότε θα επαναληφθεί το χθεσινοβραδινό, αφού άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους...









Ευχαριστούμε την Τετραφωνική Ρίζα και το μαέστρο Γιάννη Κανάκη για την μαγική βραδιά...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν άσεμνο περιεχόμενο ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Φόρμα άμεσης επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *