Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

21 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ... ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΛΑΝΤΑ!!!

   

Ας τους ακούσουμε...


Ο κορονοϊός έχει διαφοροποιήσει τις φετινές γιορτές, όμως άπαντες θέλουν να ξεφύγουν λίγο από τις δυσκολίες της πανδημίας και του lockdown.


Έτσι, 21 καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους από απόσταση κι έστειλαν μήνυμα ελπίδα μέσα από ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο τραγούδι, το «Χριστούγεννα Online».


Ο Δημήτρης Σταρόβας έγραψε τους στίχους πάνω στην μελωδία του κλασικού «Jingle bells». Όπως αναφέρεται και από την Walnut Entertainment, η ανάγκη του κόσμου να χαμογελάσει ξανά είναι μεγάλη και το τραγούδι αυτό έχει ως στόχο να μας θυμίσει πως τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή χαράς και αισιοδοξίας. Είναι αφιερωμένο σε εκείνους που αγωνίζονται κάθε μέρα για την υγεία μας και στους πρωταγωνιστές των εορτών, που είναι τα παιδιά!

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο τραγούδι είναι ο Δήμος Αναστασιάδης, η Ναταλία Δραγούμη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Στέφανος Κορκολής, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Κώστας Λειβαδάς, η Αφροδίτη Λιάντου, η Σοφία Μανουσάκη, ο Θοδωρής Μαραντίνης, η Ανδριάνα Μπάμπαλη, η Μαρία Μπεκατώρου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Εβελίνα Παπούλια, η Μαρία Σολωμού, ο Φίλιππος Σοφιανός, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Κώστας Τουρνάς, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Γιώργος Χρανιώτης.



newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν άσεμνο περιεχόμενο ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Φόρμα άμεσης επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *